db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114893338111627243141281000null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه دلمه برگ مو00طرز تهیه دلمه برگ مو<p></p>
214893337111627244141281000null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>دلمه‌ها یکی از غذاهایی است که در تمام ایران طرفداران زیادی دارد. هرچند این‌غذا یک غذای ایرانی اصیل نیست اما سرپنجه‌‌ی آشپزان ایرانی طعم متفاوتی به این غذا داده است. <strong><a href="http://فینگر-فود-دلمه-برگ-مو" target="_blank">دلمه‌ برگ مو</a></strong> یکی از انواع دلمه‌هاست که در ترکیه نیز پخته می‌شود. دلمه غذای پردردسری است این غذا در 3 مرحله پخته می‌شود. آماده‌سازی این غذا 60 دقیقه، نیم‌پز کردن آن 30 دقیقه و پخت آن 30 دقیقه زمان می‌برد. این غذا برای کارمندان، دانشجویان، پرسنلی که در شیفت شب مشغول به‌کار هستند و کلیه‌ی افرادی که فرصت کافی برای گرم کردن غذا و یک‌جا نشستن برای غذا خوردن ندارند، مناسب است.</p>00<p>دلمه‌ها یکی از غذاهایی است که در تمام ایران طرفداران زیادی دارد. هرچند این‌غذا یک غذای ایرانی اصیل نیست اما سرپنجه‌‌ی آشپزان ایرانی طعم متفاوتی به این غذا داده است. <strong><a href="http://فینگر-فود-دلمه-برگ-مو" target="_blank">دلمه‌ برگ مو</a></strong> یکی از انواع دلمه‌هاست که در ترکیه نیز پخته می‌شود. دلمه غذای پردردسری است این غذا در 3 مرحله پخته می‌شود. آماده‌سازی این غذا 60 دقیقه، نیم‌پز کردن آن 30 دقیقه و پخت آن 30 دقیقه زمان می‌برد. این غذا برای کارمندان، دانشجویان، پرسنلی که در شیفت شب مشغول به‌کار هستند و کلیه‌ی افرادی که فرصت کافی برای گرم کردن غذا و یک‌جا نشستن برای غذا خوردن ندارند، مناسب است.</p>
314893339111627246141281000null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>مواد لازم</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>برگ مو<br></td><td>به میزان لازم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>برنج</td><td>یک پیمانه<br></td><td><br></td></tr><tr><td>روغن <br></td><td>نیم پیمانه</td><td><br></td></tr><tr><td>لپه<br></td><td>به میزان لازم</td><td><br></td></tr><tr><td>سبزی دلمه<br></td><td>300 گرم<br></td><td>گشنیز تره&nbsp; مرزه جعفری ترخون نعنا <br></td></tr><tr><td>کشمش<br></td><td>100 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>گوشت چرخ کرده<br></td><td>300 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>پیاز<br></td><td>یک عدد<br></td><td>خرد شده<br></td></tr><tr><td>زردچوبه<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>به میزان لازم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>سرکه<br></td><td>1/3 پیمانه<br></td><td><br></td></tr><tr><td>شکر<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p>آماد‌ه سازی و پخت00آماد‌ه سازی و پخت<p>مواد لازم</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td><td>توضیحات<br></td></tr><tr><td>برگ مو<br></td><td>به میزان لازم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>برنج</td><td>یک پیمانه<br></td><td><br></td></tr><tr><td>روغن <br></td><td>نیم پیمانه</td><td><br></td></tr><tr><td>لپه<br></td><td>به میزان لازم</td><td><br></td></tr><tr><td>سبزی دلمه<br></td><td>300 گرم<br></td><td>گشنیز تره&nbsp; مرزه جعفری ترخون نعنا <br></td></tr><tr><td>کشمش<br></td><td>100 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>گوشت چرخ کرده<br></td><td>300 گرم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>پیاز<br></td><td>یک عدد<br></td><td>خرد شده<br></td></tr><tr><td>زردچوبه<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td><td><br></td></tr><tr><td>نمک<br></td><td>به میزان لازم<br></td><td><br></td></tr><tr><td>سرکه<br></td><td>1/3 پیمانه<br></td><td><br></td></tr><tr><td>شکر<br></td><td>یک قاشق غذاخوری<br></td><td><br></td></tr></tbody></table><p><br></p>
414893340111627246141281000null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>در ابتدا باید برگ موها را خیلی خوب با آب شست. اگر به برگ‌ها ساقه‌ای مانده باشد آن‌ها را جدا می‌نماییم. دو لیوان آب به داخل قابلمه ریخته و برگ موها را در آن می‌چینیم. به مدت 5 دقیقه برگ‌ها را در حالت جوش می‌گذاریم. بعد از جوش خوردن برگها را آبکش کرده و کنار می‌‌گذاریم.</p><p>قدم دوم </p><p>برنج را در یک قابلمه خیس کرده و به مدت نیم‌ساعت برنج را به حال استراحت می‌گذاریم.</p><p>قدم سوم </p><p>شکر را در سرکه حل می‌نماییم.</p>آماده‌سازی00آماده‌سازی<p>قدم اول</p><p>در ابتدا باید برگ موها را خیلی خوب با آب شست. اگر به برگ‌ها ساقه‌ای مانده باشد آن‌ها را جدا می‌نماییم. دو لیوان آب به داخل قابلمه ریخته و برگ موها را در آن می‌چینیم. به مدت 5 دقیقه برگ‌ها را در حالت جوش می‌گذاریم. بعد از جوش خوردن برگها را آبکش کرده و کنار می‌‌گذاریم.</p><p>قدم دوم </p><p>برنج را در یک قابلمه خیس کرده و به مدت نیم‌ساعت برنج را به حال استراحت می‌گذاریم.</p><p>قدم سوم </p><p>شکر را در سرکه حل می‌نماییم.</p>
514893341111627246141281000null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول </p><p>برنج را روی حرارت گذاشته و صبر می‌کنیم تا برنج جوش بزند. زمانی که برنج جوش زد. برنج را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم</p><p>قدم دوم</p><p>لپه را نیز جداگانه می‌پزیم. لپه نباید به‌اندازه‌ای پخته شود، که له شود. تنها کافی است از حالت خامی خارج شود و در دهان احساس سفت بودن نشود</p><p>قدم سوم </p><p>پیاز خرد شده را در تابه تفت ‌داده تا به رنگ طلایی دربیاید.</p><p>قدم چهارم</p><p>گوشت را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر نماید.</p><p>قدم پنجم</p><p>سبزی‌های دلمه و کشمش را به گوشت اضافه نموده و با هم تفت می‌دهیم فلفل، نمک و زردچوبه را نیز اضافه می‌نماییم.</p><p>قدم ششم</p><p>برنج و لپه را نیز به مواد اضافه نموده و همه را با هم تفت می‌دهیم. </p><p></p><p>زمانی که مواد با یکدیگر در تابه خوب مخلوط شدند و حرارت به همه‌ی سطح آن رسید، گاز را خاموش کرده، سرکه و شکر را به مایه اضافه نموده و یک‌بار دیگر همه مواد را با یکدیگر مخلوط می‌نماییم.</p><p></p>نیم‌پز کردن00نیم‌پز کردن<p>قدم اول </p><p>برنج را روی حرارت گذاشته و صبر می‌کنیم تا برنج جوش بزند. زمانی که برنج جوش زد. برنج را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم</p><p>قدم دوم</p><p>لپه را نیز جداگانه می‌پزیم. لپه نباید به‌اندازه‌ای پخته شود، که له شود. تنها کافی است از حالت خامی خارج شود و در دهان احساس سفت بودن نشود</p><p>قدم سوم </p><p>پیاز خرد شده را در تابه تفت ‌داده تا به رنگ طلایی دربیاید.</p><p>قدم چهارم</p><p>گوشت را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر نماید.</p><p>قدم پنجم</p><p>سبزی‌های دلمه و کشمش را به گوشت اضافه نموده و با هم تفت می‌دهیم فلفل، نمک و زردچوبه را نیز اضافه می‌نماییم.</p><p>قدم ششم</p><p>برنج و لپه را نیز به مواد اضافه نموده و همه را با هم تفت می‌دهیم. </p><p></p><p>زمانی که مواد با یکدیگر در تابه خوب مخلوط شدند و حرارت به همه‌ی سطح آن رسید، گاز را خاموش کرده، سرکه و شکر را به مایه اضافه نموده و یک‌بار دیگر همه مواد را با یکدیگر مخلوط می‌نماییم.</p><p></p>
614893342111627246141281000null25011000محتوای_کلیnull <p>در مرحله‌ی پیچیدن ما سه مدل پیچش داریم یک مدل پیچش که به بقچه‌ای معروف است و مدل دیگر که به پیچش رولی معروف است. که در کشور ترکیه بیشتر مدل رولی دلمه‌ها را می‌پیچند. پیچش رولی کار ساده‌تری است.</p>پیچیدن 00پیچیدن <p>در مرحله‌ی پیچیدن ما سه مدل پیچش داریم یک مدل پیچش که به بقچه‌ای معروف است و مدل دیگر که به پیچش رولی معروف است. که در کشور ترکیه بیشتر مدل رولی دلمه‌ها را می‌پیچند. پیچش رولی کار ساده‌تری است.</p>
714893343111627246141281000null25011000محتوای_کلیnull <p>برگ مو را روی تخته‌کار گذاشته و کمی از مایه‌ی دلمه را در روی برگ مو می‌ریزیم . بخش پایینی از برگ مو را روی مایه می‌پیچیم دو طرف کناری برگ مو را به ‌سمت داخل جمع می‌نماییم و روی لایه‌ی پیچیده شده قرار می‌دهیم. مجدداً برگ را رول می‌نماییم این کار را تا انتهای برگ ادامه می‌دهیم. زمانی که کار پیچش برگ مو تمام شد، برگ مو را به شکلی که لایه آخر به سمت پایین باشد روی تخته کار قرار می‌‌دهیم.</p>پیچش رولی 00پیچش رولی <p>برگ مو را روی تخته‌کار گذاشته و کمی از مایه‌ی دلمه را در روی برگ مو می‌ریزیم . بخش پایینی از برگ مو را روی مایه می‌پیچیم دو طرف کناری برگ مو را به ‌سمت داخل جمع می‌نماییم و روی لایه‌ی پیچیده شده قرار می‌دهیم. مجدداً برگ را رول می‌نماییم این کار را تا انتهای برگ ادامه می‌دهیم. زمانی که کار پیچش برگ مو تمام شد، برگ مو را به شکلی که لایه آخر به سمت پایین باشد روی تخته کار قرار می‌‌دهیم.</p>
814893344111627246141281000null25011000محتوای_کلیnull <p>یک قالب مکعب شکل کوچک انتخاب می‌نماییم. برگ را داخل قالب فشار می‌دهیم، به شکلی که سطوح قالب را برگ مو بپوشاند.</p><p>مواد را داخل قالب ریخته و لبه‌های بیرونی برگ را از چهار طرف به سمت داخل جمع می‌نماییم. زمانی که پیچش تمام شد با نوک انگشتان کمی دیگر فشار به دلمه وارد میکنیم. </p>پیچش مکعبی00پیچش مکعبی<p>یک قالب مکعب شکل کوچک انتخاب می‌نماییم. برگ را داخل قالب فشار می‌دهیم، به شکلی که سطوح قالب را برگ مو بپوشاند.</p><p>مواد را داخل قالب ریخته و لبه‌های بیرونی برگ را از چهار طرف به سمت داخل جمع می‌نماییم. زمانی که پیچش تمام شد با نوک انگشتان کمی دیگر فشار به دلمه وارد میکنیم. </p>
914893345111627246141281000null25011000محتوای_کلیnull <p>تیزی برگ مو‌ها را ابتدا می‌گیریم برگ مو را روی تخته‌کار می‌گذاریم. مایه‌ی دلمه را در وسط برگ مو می‌ریزیم. و لبه‌های برگ مو را از هر طرف یکی یکی به سمت داخل جمع می‌نماییم. جمع کردن برگ مو به‌گونه‌ای باشد که کاملا یکدیگر را بپوشاند.</p>پیچش بقچه‌ای 00پیچش بقچه‌ای <p>تیزی برگ مو‌ها را ابتدا می‌گیریم برگ مو را روی تخته‌کار می‌گذاریم. مایه‌ی دلمه را در وسط برگ مو می‌ریزیم. و لبه‌های برگ مو را از هر طرف یکی یکی به سمت داخل جمع می‌نماییم. جمع کردن برگ مو به‌گونه‌ای باشد که کاملا یکدیگر را بپوشاند.</p>
1014893346111627246141281000null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>دلمه‌ها را در کف قابلمه می‌چینیم. چینش برگ مو به‌گونه‌ای در قابلمه باید به گونه‌ای باشد که لبه‌های برگ مو که روی هم جمع شده است، به سمت پایین قابلمه قرار گیرد، تا در هنگام پختن دلمه‌ها باز نشوند.</p><p>قدم دوم</p><p>یک قاشق غذاخوری روغن به دلمه‌ها اضافه می‌نماییم.</p><p>قدم سوم</p><p>قابلمه را در حرارت کم به مدت 30 دقیقه می‌گذاریم تا دلمه‌ها پخته شود.</p>پختن 00پختن <p>قدم اول</p><p>دلمه‌ها را در کف قابلمه می‌چینیم. چینش برگ مو به‌گونه‌ای در قابلمه باید به گونه‌ای باشد که لبه‌های برگ مو که روی هم جمع شده است، به سمت پایین قابلمه قرار گیرد، تا در هنگام پختن دلمه‌ها باز نشوند.</p><p>قدم دوم</p><p>یک قاشق غذاخوری روغن به دلمه‌ها اضافه می‌نماییم.</p><p>قدم سوم</p><p>قابلمه را در حرارت کم به مدت 30 دقیقه می‌گذاریم تا دلمه‌ها پخته شود.</p>