db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114884369111627243141210300null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه تیرامیسو00طرز تهیه تیرامیسو<p></p>
214884368111627244141210300null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><strong><a href="http://فینگر-فود-تیرامیسو" target="_blank">تیرامیسو</a></strong> یک دسر ایتالیایی است که برای تهیه‌ی مواد اولیه‌ی آن 20دقیقه زمان برده اما زمان آماده‌شدن تیرامیسو با توجه به‌ این‌که باید در یخچال قرار گیرد 2 تا 3 ساعت می‌باشد. برای تهیه‌ی تیرامیسو نیاز به تجهیزات خاص آشپزخانه نیست تنها با یک شعله‌ی کوچک گاز، یک قهوه ‌جوش ،یک هم‌زن و یک یخچال می‌توان یک تیرامیسو تهیه نمود. آشپزی تیرامیسو کار بسیار ساده‌ای است و آشپز نباید مهارت خاصی داشته باشد. تیرامیسو را می‌توان در مهمانی‌های رسمی و نیمه‌رسمی سرو نمود هم‌چنین می‌توان تیرامیسو را به‌عنوان یک میان وعده مصرف نمود.</p>00<p><strong><a href="http://فینگر-فود-تیرامیسو" target="_blank">تیرامیسو</a></strong> یک دسر ایتالیایی است که برای تهیه‌ی مواد اولیه‌ی آن 20دقیقه زمان برده اما زمان آماده‌شدن تیرامیسو با توجه به‌ این‌که باید در یخچال قرار گیرد 2 تا 3 ساعت می‌باشد. برای تهیه‌ی تیرامیسو نیاز به تجهیزات خاص آشپزخانه نیست تنها با یک شعله‌ی کوچک گاز، یک قهوه ‌جوش ،یک هم‌زن و یک یخچال می‌توان یک تیرامیسو تهیه نمود. آشپزی تیرامیسو کار بسیار ساده‌ای است و آشپز نباید مهارت خاصی داشته باشد. تیرامیسو را می‌توان در مهمانی‌های رسمی و نیمه‌رسمی سرو نمود هم‌چنین می‌توان تیرامیسو را به‌عنوان یک میان وعده مصرف نمود.</p>
314884370111627246141210300null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>مواد لازم</p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد&nbsp;<br></td><td style="text-align: center;">میزان&nbsp;<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">تخم‌مرغ<br></td><td style="text-align: center;">4 عدد<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">پنیر ماسکارپونه<br></td><td style="text-align: center;">250 گرم<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">وانیل<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">قهوه<br></td><td style="text-align: center;">دو قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکر<br></td><td style="text-align: center;">2 قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">پودر کاکائو</td><td style="text-align: center;">100 گرم<br></td></tr></tbody></table><p> </p>آماده‌سازی و تهیه‌ی تیرامیسو 00آماده‌سازی و تهیه‌ی تیرامیسو <p>مواد لازم</p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد&nbsp;<br></td><td style="text-align: center;">میزان&nbsp;<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">تخم‌مرغ<br></td><td style="text-align: center;">4 عدد<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">پنیر ماسکارپونه<br></td><td style="text-align: center;">250 گرم<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">وانیل<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">قهوه<br></td><td style="text-align: center;">دو قاشق غذاخوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکر<br></td><td style="text-align: center;">2 قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">پودر کاکائو</td><td style="text-align: center;">100 گرم<br></td></tr></tbody></table><p> </p>
414887479111627246141210300null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>ابتدا تخم‌مرغ‌ها را شکسته سفیده و زرده‌ی تخم‌‌مرغ را جدا نمایید.</p><p>قدم دوم</p><p>زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر مخلوط ط کرده و با هم‌زن تا جایی که بافت فومی‌ پدیدار شود مخلوط کردن را ادامه می‌دهیم.</p><p>قدم سوم</p><p>سفیده‌های تخم‌مرغ را نیز زده تا حجم بگیرد. سفیده را کنار می‌گذاریم.</p><p>قدم چهارم</p><p>پنیر ماسکارپونه را به ترکیب زرده‌ی تخم‌مرغ و شکر اضافه می‌نماییم.</p><p>قدم پنجم</p><p>سفیده‌ای که کنار گذاشته شده است را به مواد اضافه کرده و مجدداً هم‌میزنیم.</p><p>قدم ششم</p><p>هم‌زدن را آن‌قدر ادامه می‌دهیم تا زمانی که کاسه را برمی‌گردانیم مواد از کاسه جدا نشود.</p>آماده‌سازی00آماده‌سازی<p>قدم اول</p><p>ابتدا تخم‌مرغ‌ها را شکسته سفیده و زرده‌ی تخم‌‌مرغ را جدا نمایید.</p><p>قدم دوم</p><p>زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر مخلوط ط کرده و با هم‌زن تا جایی که بافت فومی‌ پدیدار شود مخلوط کردن را ادامه می‌دهیم.</p><p>قدم سوم</p><p>سفیده‌های تخم‌مرغ را نیز زده تا حجم بگیرد. سفیده را کنار می‌گذاریم.</p><p>قدم چهارم</p><p>پنیر ماسکارپونه را به ترکیب زرده‌ی تخم‌مرغ و شکر اضافه می‌نماییم.</p><p>قدم پنجم</p><p>سفیده‌ای که کنار گذاشته شده است را به مواد اضافه کرده و مجدداً هم‌میزنیم.</p><p>قدم ششم</p><p>هم‌زدن را آن‌قدر ادامه می‌دهیم تا زمانی که کاسه را برمی‌گردانیم مواد از کاسه جدا نشود.</p>
514887480111627246141210300null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>قهوه‌ی اسپرسو تهیه شده را در ته‌ قالبی که می‌خواهیم تیرامیسو را درست کنیم، می‌ریزیم. قهوه بسیار بسیار کم باشد، تا لیدی فینگر‌ها خیس نشوند و از بین نروند. می‌توان بیسکوئیت انگشتی(لیدی فینگر) را در قهوه مرطوب نموده و در قالب بچینیم.</p><p>قدم دوم</p><p>بیسکوییت‌های لیدی فینگر را روی قهوه‌ها گذاشته و کرم تهیه‌شده را روی بیسکوئیت‌ها می‌گذاریم.</p><p>قدم سوم</p><p>پودر شکلات را روی خامه می‌گذاریم.</p><p>قدم چهارم</p><p>مجدداً یک ردیف بیسکویت چیده و مجدداً مواد را اضافه می‌کنیم. </p><p>تا تمام شدن مواد لایه‌گذاری تیرامیسو را ادامه می‌دهیم. زمانی که کارمان تمام شد تیرامیسو را در یخچال می‌گذاریم.</p>تهیه‌ی نهایی تیرامیسو00تهیه‌ی نهایی تیرامیسو<p>قدم اول</p><p>قهوه‌ی اسپرسو تهیه شده را در ته‌ قالبی که می‌خواهیم تیرامیسو را درست کنیم، می‌ریزیم. قهوه بسیار بسیار کم باشد، تا لیدی فینگر‌ها خیس نشوند و از بین نروند. می‌توان بیسکوئیت انگشتی(لیدی فینگر) را در قهوه مرطوب نموده و در قالب بچینیم.</p><p>قدم دوم</p><p>بیسکوییت‌های لیدی فینگر را روی قهوه‌ها گذاشته و کرم تهیه‌شده را روی بیسکوئیت‌ها می‌گذاریم.</p><p>قدم سوم</p><p>پودر شکلات را روی خامه می‌گذاریم.</p><p>قدم چهارم</p><p>مجدداً یک ردیف بیسکویت چیده و مجدداً مواد را اضافه می‌کنیم. </p><p>تا تمام شدن مواد لایه‌گذاری تیرامیسو را ادامه می‌دهیم. زمانی که کارمان تمام شد تیرامیسو را در یخچال می‌گذاریم.</p>
614887481111627246141210300null25011000محتوای_کلیnull <table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد لازم</td><td style="text-align: center;">اندازه<br></td><td style="text-align: center;">اندازه<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">پنیر ماسکارپونه<br></td><td style="text-align: center;">400 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکلات تخته‌ای<br></td><td style="text-align: center;">200 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">خامه‌ صبحانه<br></td><td style="text-align: center;">400 گرم<br></td><td style="text-align: center;">می‌توان پنیر خامه‌ای نیز استفاده کرد<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">پودرژلاتین<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق‌غذاخوری</td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">کافی میکس<br></td><td style="text-align: center;">2 قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شیر&nbsp;<br></td><td style="text-align: center;">1.5 لیوان<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">لیدی فینگر<br></td><td style="text-align: center;">10 تا 20 عدد<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکر<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>روش تهیه‌ی تیرامیسو بدون تخم‌مرغ00روش تهیه‌ی تیرامیسو بدون تخم‌مرغ<table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد لازم</td><td style="text-align: center;">اندازه<br></td><td style="text-align: center;">اندازه<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">پنیر ماسکارپونه<br></td><td style="text-align: center;">400 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکلات تخته‌ای<br></td><td style="text-align: center;">200 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">خامه‌ صبحانه<br></td><td style="text-align: center;">400 گرم<br></td><td style="text-align: center;">می‌توان پنیر خامه‌ای نیز استفاده کرد<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">پودرژلاتین<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق‌غذاخوری</td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">کافی میکس<br></td><td style="text-align: center;">2 قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شیر&nbsp;<br></td><td style="text-align: center;">1.5 لیوان<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">لیدی فینگر<br></td><td style="text-align: center;">10 تا 20 عدد<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکر<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق غذاخوری<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>
714887482111627246141210300null25011000محتوای_کلیnull <p> قدم اول</p><p>شکلات تخته‌ای را روی بخار آب به‌روش بن‌ماری آب می‌کنیم.</p><p>قدم دوم</p><p>ژلاتین را نیز در ظرفی جداگانه به‌روش بن‌ماری حل نموده و صبر می‌کنیم تا مایع صاف شود.</p><p>قدم سوم</p><p>ژلاتین حل شده را به مایع شکلات اضافه نموده و روی حرارت کمی‌ هم‌می‌زنیم.</p><p>قدم چهارم</p><p>پنیر ماسکارپونه را در یک ظرف تمیز ریخته و شکر را به آن اضافه می‌کنیم. با هم‌زن تا آن‌جا که شکر حل شود، زدن را ادامه می‌دهیم.</p><p>قدم پنجم</p><p>شیر و کافی‌میکس را در شیرجوش با هم مخلوط کرده و روی گاز قرار می‌دهیم. تا کافی‌میکس حل شود.</p><p>قدم ششم</p><p>خامه را در چند مرحله مخلوط شکلات و ژلاتین اضافه کرده و چند دقیقه هم‌ می‌زنیم.</p><p>قدم هفتم</p><p>مخلوط شیر و کافی‌میکس را در ته‌ قالبی که داریم ریخته وبیسکوئیت‌های لیدی فینگر‌ را روی قالب می‌چینیم.</p><p>قدم هشتم</p><p>کرمی که از مخلوط خامه و شکلات به‌دست آمد را روی ردیف بیسکوئیت‌ها می‌مالیم.</p><p>قدم نهم</p><p>مجدداً یک ردیف بیسکویت روی ردیف قبل گذاشته و کرم می‌مالیم. لایه‌گذاری را تا آخر ادامه می‌دهیم</p><p>محصول را برای مدتی در یخچال می‌گذاریم.</p>آماده‌سازی00آماده‌سازی<p> قدم اول</p><p>شکلات تخته‌ای را روی بخار آب به‌روش بن‌ماری آب می‌کنیم.</p><p>قدم دوم</p><p>ژلاتین را نیز در ظرفی جداگانه به‌روش بن‌ماری حل نموده و صبر می‌کنیم تا مایع صاف شود.</p><p>قدم سوم</p><p>ژلاتین حل شده را به مایع شکلات اضافه نموده و روی حرارت کمی‌ هم‌می‌زنیم.</p><p>قدم چهارم</p><p>پنیر ماسکارپونه را در یک ظرف تمیز ریخته و شکر را به آن اضافه می‌کنیم. با هم‌زن تا آن‌جا که شکر حل شود، زدن را ادامه می‌دهیم.</p><p>قدم پنجم</p><p>شیر و کافی‌میکس را در شیرجوش با هم مخلوط کرده و روی گاز قرار می‌دهیم. تا کافی‌میکس حل شود.</p><p>قدم ششم</p><p>خامه را در چند مرحله مخلوط شکلات و ژلاتین اضافه کرده و چند دقیقه هم‌ می‌زنیم.</p><p>قدم هفتم</p><p>مخلوط شیر و کافی‌میکس را در ته‌ قالبی که داریم ریخته وبیسکوئیت‌های لیدی فینگر‌ را روی قالب می‌چینیم.</p><p>قدم هشتم</p><p>کرمی که از مخلوط خامه و شکلات به‌دست آمد را روی ردیف بیسکوئیت‌ها می‌مالیم.</p><p>قدم نهم</p><p>مجدداً یک ردیف بیسکویت روی ردیف قبل گذاشته و کرم می‌مالیم. لایه‌گذاری را تا آخر ادامه می‌دهیم</p><p>محصول را برای مدتی در یخچال می‌گذاریم.</p>