db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114887925111627243141238400null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه تارت پنیر و گردو00طرز تهیه تارت پنیر و گردو<p></p>
214887924111627244141238400null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>یکی از عقاید که در علم تغذیه شناسی در مورد تارت بیان می‌شود، این موضوع است که تارت هزاران سال است در عادت غذایی انسان وجود دارد. طبق این عقیده، تارت از زمانی بوجود آمد که انسان غذایی را بر روی غذایی دیگر قرار داد. به‌طور مثال انسان گردو را بر روی نان قرار داد و نوعی تارت شکل گرفت. هر چند این عقیده را افراد زیادی قبول ندارند و مبدا تارت از اواسط قرون وسطی می‌‌دانند، اما به هر صورت مدت زمان بسیار زیادی است که مردم نان و پنیر را از اولین و ساده‌ترین غذای خود می‌دانند. تارت در این غذا حکم نان را دارد و به‌جای نان از تارت استفاده می‌شود. نان پنیر و گردو غذایی است که حتی کودکان نیز می‌توانند برای خود مهیا نمایند. اما تهیه‌ی <strong><a href="http://تارت-پنیر-و-گردو" target="_blank">تارت پنیر و گردو</a></strong> کاملاً متفاوت است. برای تهیه‌ی تارت شما نیازمند داشتن فر و هم‌زن هستید. مدت زمان‌ آماده‌‌سازی این غذا یک ساعت و تهیه‌ی نهایی آن سی‌ دقیقه است.</p>00<p>یکی از عقاید که در علم تغذیه شناسی در مورد تارت بیان می‌شود، این موضوع است که تارت هزاران سال است در عادت غذایی انسان وجود دارد. طبق این عقیده، تارت از زمانی بوجود آمد که انسان غذایی را بر روی غذایی دیگر قرار داد. به‌طور مثال انسان گردو را بر روی نان قرار داد و نوعی تارت شکل گرفت. هر چند این عقیده را افراد زیادی قبول ندارند و مبدا تارت از اواسط قرون وسطی می‌‌دانند، اما به هر صورت مدت زمان بسیار زیادی است که مردم نان و پنیر را از اولین و ساده‌ترین غذای خود می‌دانند. تارت در این غذا حکم نان را دارد و به‌جای نان از تارت استفاده می‌شود. نان پنیر و گردو غذایی است که حتی کودکان نیز می‌توانند برای خود مهیا نمایند. اما تهیه‌ی <strong><a href="http://تارت-پنیر-و-گردو" target="_blank">تارت پنیر و گردو</a></strong> کاملاً متفاوت است. برای تهیه‌ی تارت شما نیازمند داشتن فر و هم‌زن هستید. مدت زمان‌ آماده‌‌سازی این غذا یک ساعت و تهیه‌ی نهایی آن سی‌ دقیقه است.</p>
314887926111627246141238400null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>مواد لازم برای تارت پنیر و گردو</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>آرد&nbsp;<br></td><td>250 گرم<br></td></tr><tr><td>کره<br></td><td>170 گرم<br></td></tr><tr><td>نمک&nbsp;<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>آب&nbsp;<br></td><td>یک لیوان<br></td></tr><tr><td>پنیر خامه‌ای<br></td><td>200 گرم<br></td></tr><tr><td>مغز گردو<br></td><td>10 عدد<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول </p><p>آرد را درون یک کاسه الک نمایید.</p><p>قدم دوم </p><p>کره را به آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان آرد و کره را مخلوط نمایید. مخلوط شبیه به خرده بیسکوییت می‌شود.</p><p>قدم سوم</p><p>آب را اضافه کرده و مجدداً مواد را میکس نمایید.</p><p>قدم چهارم</p><p>خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و برای 20 دقیقه داخل یخچال بگذارید.</p><p>قدم پنجم </p><p>بعد از 20 دقیقه خمیر را از یخچال بیرون آورده، تخته‌کار را آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه پهن نمایید. خمیر پهن شده را درون قالب تارت قرار دهید. با لبه‌ی کارد خمیرهای اضافی دور قالب تارت را بگیرید. </p><p>قدم ششم </p><p>قالب تارت را برای 20 دقیقه در دمای 150 درجه درون فر بگذارید.</p><p>قدم هفتم </p><p>پنیر خامه‌ای و کره را درون یک ظرف با یکدیگر میکس نمایید. محصول میکس ماده‌ای کرم مانند خواهد بود.</p><p>قدم هشتم </p><p>تارت‌ها را از فر بیرون آورده و کرم پنیری را با قیف درون تارت بریزید. مغز گردو را نیز روی تارت‌ها بگذارید.</p>تارت پنیر و گردو بدون فر 00تارت پنیر و گردو بدون فر <p>مواد لازم برای تارت پنیر و گردو</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>مقدار<br></td></tr><tr><td>آرد&nbsp;<br></td><td>250 گرم<br></td></tr><tr><td>کره<br></td><td>170 گرم<br></td></tr><tr><td>نمک&nbsp;<br></td><td>یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td>آب&nbsp;<br></td><td>یک لیوان<br></td></tr><tr><td>پنیر خامه‌ای<br></td><td>200 گرم<br></td></tr><tr><td>مغز گردو<br></td><td>10 عدد<br></td></tr></tbody></table><p><br></p><p>قدم اول </p><p>آرد را درون یک کاسه الک نمایید.</p><p>قدم دوم </p><p>کره را به آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان آرد و کره را مخلوط نمایید. مخلوط شبیه به خرده بیسکوییت می‌شود.</p><p>قدم سوم</p><p>آب را اضافه کرده و مجدداً مواد را میکس نمایید.</p><p>قدم چهارم</p><p>خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و برای 20 دقیقه داخل یخچال بگذارید.</p><p>قدم پنجم </p><p>بعد از 20 دقیقه خمیر را از یخچال بیرون آورده، تخته‌کار را آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه پهن نمایید. خمیر پهن شده را درون قالب تارت قرار دهید. با لبه‌ی کارد خمیرهای اضافی دور قالب تارت را بگیرید. </p><p>قدم ششم </p><p>قالب تارت را برای 20 دقیقه در دمای 150 درجه درون فر بگذارید.</p><p>قدم هفتم </p><p>پنیر خامه‌ای و کره را درون یک ظرف با یکدیگر میکس نمایید. محصول میکس ماده‌ای کرم مانند خواهد بود.</p><p>قدم هشتم </p><p>تارت‌ها را از فر بیرون آورده و کرم پنیری را با قیف درون تارت بریزید. مغز گردو را نیز روی تارت‌ها بگذارید.</p>