db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114884297111627243141209700null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه تارت حمص (هوموس)00طرز تهیه تارت حمص (هوموس)<p></p>
214884296111627244141209700null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p>حمص یک پیش‌غذا است که در وعد‌ه‌های شام و صبحانه به‌عنوان یک وعده‌ی غذایی نیز خورده می‌شود. حمص یک غذای عربی است و برای تهیه‌ی آن زمان زیادی لازم نیست صرف شود. بیشترین زمان مربوط به آماده‌سازی نخود است که گاهی تا چند ساعت زمان می‌برد(بستگی به روش آماده‌سازی دارد). اما تهیه‌ی نهایی کمتر از ده دقیقه زمان نیاز دارد. </p><p>برای تهیه <strong><a href="http://فینگر-فود-تارت-حمص" target="_blank">تارت حمص</a></strong> نیاز نیست شما یک آشپز باشید حتی افرادی که تنها یک نیمروی ساده بلد هستند می‌توانند هوموس را تهیه نمایند. البته خمیر تارت کمی وقت‌گیر هست اگر فرصت تهیه‌ی تارت را ندارید شما می‌توانید تارت را از قنادی‌ها تهیه نمایید. برای تهیه‌ی حمص یک قابلمه، هم‌زن، و یک بشقاب نیاز خواهد بود. این غذا برای افرادی که ضعف بدنی دارند و یا دانش‌آموزان و اشخاصی که کار پر انرژی دارند مناسب است.</p>00<p>حمص یک پیش‌غذا است که در وعد‌ه‌های شام و صبحانه به‌عنوان یک وعده‌ی غذایی نیز خورده می‌شود. حمص یک غذای عربی است و برای تهیه‌ی آن زمان زیادی لازم نیست صرف شود. بیشترین زمان مربوط به آماده‌سازی نخود است که گاهی تا چند ساعت زمان می‌برد(بستگی به روش آماده‌سازی دارد). اما تهیه‌ی نهایی کمتر از ده دقیقه زمان نیاز دارد. </p><p>برای تهیه <strong><a href="http://فینگر-فود-تارت-حمص" target="_blank">تارت حمص</a></strong> نیاز نیست شما یک آشپز باشید حتی افرادی که تنها یک نیمروی ساده بلد هستند می‌توانند هوموس را تهیه نمایند. البته خمیر تارت کمی وقت‌گیر هست اگر فرصت تهیه‌ی تارت را ندارید شما می‌توانید تارت را از قنادی‌ها تهیه نمایید. برای تهیه‌ی حمص یک قابلمه، هم‌زن، و یک بشقاب نیاز خواهد بود. این غذا برای افرادی که ضعف بدنی دارند و یا دانش‌آموزان و اشخاصی که کار پر انرژی دارند مناسب است.</p>
314884582111627246141209700null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>در این دستورالعمل تارت حمص را آموزش داده می‌شود پس ابتدا روش تهیه‌ی تارت نوشته می‌شود.</p><p>مواد لازم برای تارت</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم</td><td style="text-align: center; ">میزان</td></tr><tr><td style="text-align: center;">خمیرمایه<br></td><td style="text-align: center; ">یک‌ قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکر<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق سرپر غذاخوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">آرد<br></td><td style="text-align: center;">دو پیمانه<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">تخم‌مرغ<br></td><td style="text-align: center;">1/2 پیمانه<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">روغن<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">نمک&nbsp;<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق چای‌خوری</td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p><p>قدم اول </p><p>خمیر مایه را در نصف لیوان آب ریخته و شکر را به آن اضافه می‌نماییم. مواد را به‌روش بن‌ماری حل کرده و اجازه می‌دهیم تا خمیرمایه فعال شود.</p><p>قدم دوم </p><p>ابتدا تخم‌مرغ را درون ظرف ریخته وبا هم‌زن تخم‌مرغ را می‌زنیم. روغن و خمیرمایه‌ی فعال شده را نیز به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم. آرد را در دو مرحله به مواد اضافه می‌نماییم و بعد از هر بار اضافه نمودن آرد، مواد را با یکدیگر مخلوط می‌نماییم. زمانی که یک خمیر یک‌دست داشتیم که به‌ ‌دست نچسبید، دیگر آرد به مواد اضافه نمی‌کنیم. خمیر را برای ورز دادن روی تخته‌کار گذاشته و سطح تخته را آرد می‌پاشیم. خمیر را ورز داده و بعد از 15 دقیقه ورز دادن خمیر، خمیر را درون کاسه برگردانده و روی کاسه را پوشانده و برای 40 دقیقه به خمیر استراحت می‌دهیم.</p><p>قدم سوم </p><p>بعد از 40 دقیقه خمیر را برداشته و در قالب‌های کیک فنجانی و یا قالب کیک یزدی ریخته و داخل خمیر را با یک برس آغشته به زرده‌ی تخم مرغ می‌نماییم.</p><p>قدم چهارم </p><p>تارت‌ها را درون فر از قبل روشن کرده می‌گذاریم دمای فر باید 160 درجه‌ سانتیگراد باشد. بعد از نیم‌‌ساعت تارت‌ها آماده شده است از فر بیرون آورده و اجازه می‌دهیم خنک شود.</p>آماده‌سازی و پخت حمص00آماده‌سازی و پخت حمص<p>در این دستورالعمل تارت حمص را آموزش داده می‌شود پس ابتدا روش تهیه‌ی تارت نوشته می‌شود.</p><p>مواد لازم برای تارت</p><p><br></p><table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم</td><td style="text-align: center; ">میزان</td></tr><tr><td style="text-align: center;">خمیرمایه<br></td><td style="text-align: center; ">یک‌ قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td style="text-align: center;">شکر<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق سرپر غذاخوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">آرد<br></td><td style="text-align: center;">دو پیمانه<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">تخم‌مرغ<br></td><td style="text-align: center;">1/2 پیمانه<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">روغن<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق<br></td></tr><tr><td style="text-align: center;">نمک&nbsp;<br></td><td style="text-align: center;">یک قاشق چای‌خوری</td></tr></tbody></table><p><br></p><p></p><p>قدم اول </p><p>خمیر مایه را در نصف لیوان آب ریخته و شکر را به آن اضافه می‌نماییم. مواد را به‌روش بن‌ماری حل کرده و اجازه می‌دهیم تا خمیرمایه فعال شود.</p><p>قدم دوم </p><p>ابتدا تخم‌مرغ را درون ظرف ریخته وبا هم‌زن تخم‌مرغ را می‌زنیم. روغن و خمیرمایه‌ی فعال شده را نیز به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم. آرد را در دو مرحله به مواد اضافه می‌نماییم و بعد از هر بار اضافه نمودن آرد، مواد را با یکدیگر مخلوط می‌نماییم. زمانی که یک خمیر یک‌دست داشتیم که به‌ ‌دست نچسبید، دیگر آرد به مواد اضافه نمی‌کنیم. خمیر را برای ورز دادن روی تخته‌کار گذاشته و سطح تخته را آرد می‌پاشیم. خمیر را ورز داده و بعد از 15 دقیقه ورز دادن خمیر، خمیر را درون کاسه برگردانده و روی کاسه را پوشانده و برای 40 دقیقه به خمیر استراحت می‌دهیم.</p><p>قدم سوم </p><p>بعد از 40 دقیقه خمیر را برداشته و در قالب‌های کیک فنجانی و یا قالب کیک یزدی ریخته و داخل خمیر را با یک برس آغشته به زرده‌ی تخم مرغ می‌نماییم.</p><p>قدم چهارم </p><p>تارت‌ها را درون فر از قبل روشن کرده می‌گذاریم دمای فر باید 160 درجه‌ سانتیگراد باشد. بعد از نیم‌‌ساعت تارت‌ها آماده شده است از فر بیرون آورده و اجازه می‌دهیم خنک شود.</p>
414887431111627246141209700null25011000محتوای_کلیnull <table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد لازم<br></td><td style="text-align: center; ">میزان<br></td><td style="text-align: center; ">توضیحات<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">نخود<br></td><td style="text-align: center; ">400 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">ارده<br></td><td style="text-align: center; ">200 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">سیر<br></td><td style="text-align: center; ">4 حبه</td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">آبلیمو<br></td><td style="text-align: center; ">یک پیمانه<br></td><td style="text-align: center; ">دو عدد لیمو‌ی تازه را آب بگیرید<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">فلفل<br></td><td style="text-align: center;"><br></td><td style="text-align: center; ">یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">نمک<br></td><td style="text-align: center;"><br></td><td style="text-align: center; ">یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>تهیه‌ی حمص 00تهیه‌ی حمص <table class="table table-bordered"><tbody><tr><td style="text-align: center; ">مواد لازم<br></td><td style="text-align: center; ">میزان<br></td><td style="text-align: center; ">توضیحات<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">نخود<br></td><td style="text-align: center; ">400 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">ارده<br></td><td style="text-align: center; ">200 گرم<br></td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">سیر<br></td><td style="text-align: center; ">4 حبه</td><td style="text-align: center;"><br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">آبلیمو<br></td><td style="text-align: center; ">یک پیمانه<br></td><td style="text-align: center; ">دو عدد لیمو‌ی تازه را آب بگیرید<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">فلفل<br></td><td style="text-align: center;"><br></td><td style="text-align: center; ">یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr><tr><td style="text-align: center; ">نمک<br></td><td style="text-align: center;"><br></td><td style="text-align: center; ">یک قاشق چای‌خوری<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>
514887436111627246141209700null25011000محتوای_کلیnull <p>قدم اول</p><p>نخود را از یک‌شب قبل در آب خیس می‌کنیم </p><p>قدم دوم </p><p>نخود را درون یک قابلمه ریخته و می‌پزیم. حدود یک تا دوساعت زمان می‌برد (بستگی به دیرپز بودن و یا زوذپز بودن نخود دارد.)</p><p>قدم سوم </p><p>نخود پخته را پوست گرفته و با سیر و آبلیمو درون یک غذاساز ریخته و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط می‌نماییم به‌گونه‌ای که یک خمیر به‌دست بیاید.</p><p>قدم چهارم</p><p>ارده را به همراه نصف لیوان آب، با خمیر نخود مخلوط کرده و مجدداً مواد را با هم میکس می‌نماییم</p><p> قدم پنجم </p><p>هوموس آماده شده است. تارت‌ها را از خمیر خالی کرده و هوموس را داخل آن بریزید.</p>آماده‌سازی00آماده‌سازی<p>قدم اول</p><p>نخود را از یک‌شب قبل در آب خیس می‌کنیم </p><p>قدم دوم </p><p>نخود را درون یک قابلمه ریخته و می‌پزیم. حدود یک تا دوساعت زمان می‌برد (بستگی به دیرپز بودن و یا زوذپز بودن نخود دارد.)</p><p>قدم سوم </p><p>نخود پخته را پوست گرفته و با سیر و آبلیمو درون یک غذاساز ریخته و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط می‌نماییم به‌گونه‌ای که یک خمیر به‌دست بیاید.</p><p>قدم چهارم</p><p>ارده را به همراه نصف لیوان آب، با خمیر نخود مخلوط کرده و مجدداً مواد را با هم میکس می‌نماییم</p><p> قدم پنجم </p><p>هوموس آماده شده است. تارت‌ها را از خمیر خالی کرده و هوموس را داخل آن بریزید.</p>