db.product
RowNumbervalueIDmidgroupidprpIDUsedForIDRUsedForIDRmidRhrefTypeIDmultiordvocabularyvlinkQuestionAnswernumberfloattextlargetext
114885636111627243141217500null15001000عنوان_مقالهnullعنوان مقالهطرز تهیه بورک گوشت00طرز تهیه بورک گوشت<p></p>
214885637111627244141217500null12901000مقدمه_مقالهnullمقدمه مقاله<p><strong><a href="http://فینگر-فود-بورک-گوشت" target="_blank">بورک گوشت</a></strong> که یک میان‌وعده به‌شمار می‌رود، نیاز به مهارت ویژه در آشپزی ندارد و بسیار راحت و با تجهیزات بسیار کم آشپزخانه قابل تهیه است. یک تابه، یک تخته‌کار و یک گاز معمولی تنها تجهیزات لازم شما برای پخت این بورک است. مدت زمان آماده‌سازی این غذا 30 دقیقه و پخت آن 20 دقیقه زمان نیاز دارد. بورک برای پیک‌نیک‌ها مهمانی‌های فانتزی(جشن تولدها، مراسم نامزدی و ....) بسیار مناسب است.</p><p>بسیاری از شرکت‌ها و برندها معتبر تهیه مواد غذایی به دلیل محبوبیت این غذا خمیر بورک را تهیه کرده‌ و در دسترس مردم قرار داده‌اند. شما به راحتی می‌توانید انواع خمیر یوفکا یا فیلو را از فروشگاه‌های معتبر سراسر کشور تهیه کنید.</p><p></p>00<p><strong><a href="http://فینگر-فود-بورک-گوشت" target="_blank">بورک گوشت</a></strong> که یک میان‌وعده به‌شمار می‌رود، نیاز به مهارت ویژه در آشپزی ندارد و بسیار راحت و با تجهیزات بسیار کم آشپزخانه قابل تهیه است. یک تابه، یک تخته‌کار و یک گاز معمولی تنها تجهیزات لازم شما برای پخت این بورک است. مدت زمان آماده‌سازی این غذا 30 دقیقه و پخت آن 20 دقیقه زمان نیاز دارد. بورک برای پیک‌نیک‌ها مهمانی‌های فانتزی(جشن تولدها، مراسم نامزدی و ....) بسیار مناسب است.</p><p>بسیاری از شرکت‌ها و برندها معتبر تهیه مواد غذایی به دلیل محبوبیت این غذا خمیر بورک را تهیه کرده‌ و در دسترس مردم قرار داده‌اند. شما به راحتی می‌توانید انواع خمیر یوفکا یا فیلو را از فروشگاه‌های معتبر سراسر کشور تهیه کنید.</p><p></p>
314885648111627246141217500null25011000محتوای_کلیnullمحتوای کلی<p>این خمیر در پخت بسیاری از انواع دسر، شیرینی و غذاهای خوشمزه ترکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. باقلوای مشهور ترکی هم با این خمیر تهیه می‌شود. این خمیر به سبب بافت ویژه‌ای که دارد روغن بسیار کمی را جذب می‌کند. بهترین مکان برای نگهداری یوفکا فریز است.</p><p>خمیر یوفکا بافت بسیار لطیف و حساسی دارد به همین دلیل نباید بیش از اندازه در معرض هوای آزاد قرار بگیرد. </p><p>قبل از مصرف اجازه دهید یخ آن آب شود و سپس برای استفاده آماده است.</p><p>موادی که داخل این خمیر می‌ریزید باید خشک باشند و رطوبت آن را قبل از استفاده بگیرید.</p><p>اگر مواد داغ را روی این خمیر بریزید به بافت حساس این خمیر آسیب رسیده و قابل استفاده نخواهد بود.</p><p>اگر دوست ندارید سطح خمیر بیش از اندازه ترد شود، می‌توانید غذا را بلافاصله بعد از پخت داخل یک پوشش دردار قرار دهید تا نرم‌تر شود.</p><p>خمیری که بیش از اندازه خشک شده باشد را می‌توانید با کمی آب یا کره آب شده نرم کرده و استفاده کنید.</p>نکات طلایی در مورد خمیر یوفکا00نکات طلایی در مورد خمیر یوفکا<p>این خمیر در پخت بسیاری از انواع دسر، شیرینی و غذاهای خوشمزه ترکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. باقلوای مشهور ترکی هم با این خمیر تهیه می‌شود. این خمیر به سبب بافت ویژه‌ای که دارد روغن بسیار کمی را جذب می‌کند. بهترین مکان برای نگهداری یوفکا فریز است.</p><p>خمیر یوفکا بافت بسیار لطیف و حساسی دارد به همین دلیل نباید بیش از اندازه در معرض هوای آزاد قرار بگیرد. </p><p>قبل از مصرف اجازه دهید یخ آن آب شود و سپس برای استفاده آماده است.</p><p>موادی که داخل این خمیر می‌ریزید باید خشک باشند و رطوبت آن را قبل از استفاده بگیرید.</p><p>اگر مواد داغ را روی این خمیر بریزید به بافت حساس این خمیر آسیب رسیده و قابل استفاده نخواهد بود.</p><p>اگر دوست ندارید سطح خمیر بیش از اندازه ترد شود، می‌توانید غذا را بلافاصله بعد از پخت داخل یک پوشش دردار قرار دهید تا نرم‌تر شود.</p><p>خمیری که بیش از اندازه خشک شده باشد را می‌توانید با کمی آب یا کره آب شده نرم کرده و استفاده کنید.</p>
414886808111627246141217500null25011000محتوای_کلیnull <table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>گوشت چرخ کرده</td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>خمیر یوفکا<br></td><td>1 بسته</td></tr><tr><td>قارچ خرد شده<br></td><td>1 پیمانه<br></td></tr><tr><td>پیاز<br></td><td>1 عدد متوسط<br></td></tr><tr><td>نمک و فلفل و زردچوبه<br></td><td>به میزان لازم</td></tr><tr><td>کنجد و سیاه دانه</td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>روغن یا کره آب شده<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا</td><td>به میزان لازم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه بورک گوشت00مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه بورک گوشت<table class="table table-bordered"><tbody><tr><td>مواد لازم<br></td><td>میزان<br></td></tr><tr><td>گوشت چرخ کرده</td><td>400 گرم<br></td></tr><tr><td>خمیر یوفکا<br></td><td>1 بسته</td></tr><tr><td>قارچ خرد شده<br></td><td>1 پیمانه<br></td></tr><tr><td>پیاز<br></td><td>1 عدد متوسط<br></td></tr><tr><td>نمک و فلفل و زردچوبه<br></td><td>به میزان لازم</td></tr><tr><td>کنجد و سیاه دانه</td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>روغن یا کره آب شده<br></td><td>به میزان لازم<br></td></tr><tr><td>پنیر پیتزا</td><td>به میزان لازم<br></td></tr></tbody></table><p></p><p></p>
514886809111627246141217500null25011000محتوای_کلیnull <p>مرحله اول</p><p>خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسد.</p><p>مرحله دوم</p><p>پیاز را خرد کرده و در مقدار کمی روغن به همراه نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید.</p><p>مرحله سوم</p><p>گوشت را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت‌ها باز شده و یکدست شود.</p><p>مرحله چهارم</p><p>قارچ‌ها را که از قبل تمیز شسته و خورد کرده اید و آب آن را به خوبی گرفته‌اید، به مواد اضافه کنید. قارچ کمی آب می‌اندازد به همین دلیل لازم است حرارت گاز را بیشتر کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا قارچ‌ها آب خود را از دست بدهند.</p><p>مرحله پنجم</p><p>بعد از اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شده و پختند زیر گاز را خاموش کنید و اجازه دهید دمای مواد داخل بورک به سطح محیط برسد.</p><p>مرحله ششم</p><p>ورقه‌های خمیر یوفکا را باز کنید و مواد را به همراه مقداری پنیر پیتزا داخل آن بریزید و خمیر را به شکل دلخواه خود بپیچید.</p><p>مرحله هفتم</p><p>برای تزئین روی بورک مقداری کنجد بپاشید، برای اینکه کنجدها روی خمیر ثابت بماند می‌توانید سطح خمیر را با فرچه به زرده تخم مرغ زده شده آغشته کنید. </p><p>مرحله هشتم</p><p>بورک‌ها را در مخلوط روغن و کره آب شده سرخ کنید و بعد از گرفتن روغن اضافه اجازه دهید سرد شود. بورک گوشت شما آماده پذیرایی از مهمانان است.</p>مراحل تهیه00مراحل تهیه<p>مرحله اول</p><p>خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسد.</p><p>مرحله دوم</p><p>پیاز را خرد کرده و در مقدار کمی روغن به همراه نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید.</p><p>مرحله سوم</p><p>گوشت را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت‌ها باز شده و یکدست شود.</p><p>مرحله چهارم</p><p>قارچ‌ها را که از قبل تمیز شسته و خورد کرده اید و آب آن را به خوبی گرفته‌اید، به مواد اضافه کنید. قارچ کمی آب می‌اندازد به همین دلیل لازم است حرارت گاز را بیشتر کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا قارچ‌ها آب خود را از دست بدهند.</p><p>مرحله پنجم</p><p>بعد از اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شده و پختند زیر گاز را خاموش کنید و اجازه دهید دمای مواد داخل بورک به سطح محیط برسد.</p><p>مرحله ششم</p><p>ورقه‌های خمیر یوفکا را باز کنید و مواد را به همراه مقداری پنیر پیتزا داخل آن بریزید و خمیر را به شکل دلخواه خود بپیچید.</p><p>مرحله هفتم</p><p>برای تزئین روی بورک مقداری کنجد بپاشید، برای اینکه کنجدها روی خمیر ثابت بماند می‌توانید سطح خمیر را با فرچه به زرده تخم مرغ زده شده آغشته کنید. </p><p>مرحله هشتم</p><p>بورک‌ها را در مخلوط روغن و کره آب شده سرخ کنید و بعد از گرفتن روغن اضافه اجازه دهید سرد شود. بورک گوشت شما آماده پذیرایی از مهمانان است.</p>